4000 ESSENTIAL ENGLISH WORDS 1-2-3-4-5-6 + CD-ROMS

BK000018

 

4000 Essential English Words Seti 6 Kitap ve 6 CD-ROM içerir.

0.00
Tükendi
Stoğa gelince haber ver
Ürün Detayı
Ürün Detayı

4000 Essential English Words, başlangıç ​​seviyesinden ileri seviyelere kadar öğrencilerin kelime dağarcığını geliştirmek için pratik yüksek frekanslı kelimelere odaklanmak üzere tasarlanmış altı kitaplık bir dizidir. Dizi, birçok sözlü veya yazılı metinde bulunabilen kelimelerin büyük bir yüzdesini kapsayan çeşitli kelimeler sunar. Böylece, bu hedef kelimelerde ustalaştıktan sonra, öğrenciler kelime ögelerini yazılı ve sözlü olarak karşılaştıklarında tam olarak anlayabilecekler.

Her ünite, örnek cümlelerde tanımlanan ve kullanılan 20 kelimeyi sunar. Kitaplardaki aktiviteler, öğrencilerin nasıl kullanılabileceklerini tam olarak görebilmeleri için kelimeleri farklı kullanımlarda sunmak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca her ünitenin sonunda, ünitenin hedef kelimelerini içeren ve öğrenenlere kullanılan kelimelerin daha fazla örneğini veren bir hikaye vardır. Her seviye, öğrenciyi bir sonraki aşamaya doğru bir şekilde hazırlar ve öğrenciyi daha sofistike kelime haznesi ve hikayelerle aşamalı olarak zorlar.

 

Temel özellikler

Tüm hedef kelimeler için açık, anlaşılması kolay tanımlar ve örnekler

Hedef kelime dağarcığını pekiştirmek için çeşitli etkinlikler

Seviyeler arasında kelime dağarcığının aşamalı gelişimi

Hedef kelimeleri kullanan bölümleri okumak

Her bir hedef kelimeyi gösteren çekici fotoğraflar

Hedef kelime listelerinin ve okuma bölümlerinin ücretsiz indirilebilir tamamlayıcı ses kayıtları, dinleme ve telaffuza yardımcı olur

 

Ürün Kargo & İade Şartları
Ürün Kargo & İade Şartları

Siparişiniz MNG Kargo ile Türkiye`nin her yerine gönderilmektedir. Siparişlerin maksimum gönderim süresi 3 iş günüdür. Gün içinde saat 12.00` den önce gelen siparişler genelde aynı gün kargolanmaktadır. Siparişiniz sonrasında bizimle iletişime geçmeniz halinde kargolanma süresini tam olarak öğrenebilirsiniz.

KARGOLANMIŞ, TESLİM EDİLMİŞ ve PAKETİ AÇILMIŞ ÜRÜNLERDE** İADE YOKTUR.

**ALICI’nın isteği veya açıkça kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ve geri gönderilmeye müsait olmayan gazete ve dergi gibi süreli yayınlara ilişkin mallar, elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallar ile ses veya görüntü kayıtlarının, kitap, dijital içerik, yazılım programlarının, veri kaydedebilme ve veri depolama cihazlarının, bilgisayar sarf malzemelerinin, ambalajının ALICI tarafından açılmış olması halinde iadesi Yönetmelik gereği mümkün değildir.

Ürün Değerlendirmeleri
4000 ESSENTIAL ENGLISH WORDS 1-2-3-4-5-6 + CD-ROMS için kullanıcı değerlendirmeleri
İlk Değerlendiren Sen Ol
Değerlendirme yapabilmek için oturum açmanız gerekmektedir
__TOTAL_RATE_AVG__
5
__FIVE_RATING_COUNT__ oy
4
__FOUR_RATING_COUNT__ oy
3
__THREE_RATING_COUNT__ oy
2
__TWO_RATING_COUNT__ oy
1
__ONE_RATING_COUNT__ oy
    __IMAGED_COMMENT_BADGES__
Resimli değerlendirmeler (__RECORD_WITH_IMAGE_COUNT__)
Tüm değerlendirmeler (__RECORD_ALL_COUNT__)
__COMMENT_RATING__
__COMMENT_DATE__
__CUSTOMER_NAME__
  • __COMMENT_THUMBNAIL_IMG__
__COMMENT_TEXT__
Değerlendirme faydalı oldu mu?
Daha Fazla Yükle (Yükleniyor)

ÖNERİLEN ÜRÜNLER